Video

Robus Strategic® Change maakt gebruik van NLP, Enneagram, Whole-Scale® Change aangevuld met methoden die gericht zijn op de specifieke bedrijfsverbeteringen.

  • Video’s ter kennismaking van de Whole-Scale® Change methode:

Richmond Savings is een Canadese bankorganisatie die een grotere medewerkersbetrokkenheid in haar strategisch planningproces wenste te creëren. Deze video toont u hoe een grote groepsbijeenkomst het gehele systeem kan betrekken in de toekomstplanning, gebruik makend van de Whole-Scale® Change methode ontwikkeld door Dannemiller Tyson Associates. Voor meer informatie zie www.dannemillertyson.com.

Richmond Savings Whole Scale Change Interventions

Het Mead School District bij Spokane, Washington, USA wilde de gehele gemeenschap betrekken bij de opzet van de strategische richting van het district. Kathie Dannemiller en anderen van Dannemiller Tyson Associates ontwierpen en faciliteerden een tweedaagse bijeenkomst dat ongeveer 1300 ouders, studenten, onderwijzers, ambtenaren en andere inwoners trok om deel te nemen in een gemeenschapsdialoog die een opleidingsvisie voor het district zou creëren. Een goede illustratie van de Whole-Scale® Change methode. Voor meer informatie www.dannemillertyson.com.

Mead School District Whole Scale Change Interventions